FAQ items aan het laden...

Hasco Climate Invest ontwikkelt, realiseert en exploiteert duurzame energieprojecten sinds 2018. Wij produceren ‘groene’ energie uit zonne- en windenergie. Dat doen we door zonnepanelen en windturbines te plaatsen op daken en terreinen van bedrijven in Nederland en België.

  • Hasco Climate Invest is een merk van Hasco Invest, een onafhankelijke, private holding die haar participaties ondersteunt om hun groeiambities te realiseren. Als familiale holding hebben wij een langetermijnvisie en een sterke betrokkenheid bij de bedrijven waarin we participeren.
  • Onze visie:Hasco Invest wil duurzame energieprojecten realiseren. We willen een bedrijvenbouwer zijn die investeert in ondernemingen die we een toegevoegde waarde bieden. We zetten in op energiebesparende maatregelen en investeren in kilmaatportefeuilles gericht op hernieuwbare energie.
  • Onze kernwaarden: Samen doelstellingen realiseren is ons einddoel. Teamwork betekent voor ons ‘samen sterk’. We steunen onze partners bij hun verdere ontwikkeling met 100% verantwoordelijkheidsgevoel. Onze langetermijnrelatie is gebaseerd op wederzijds begrip, openheid, eerlijkheid en discretie.

Wenst u meer informatie?

Hasco Climate Invest

Slachthuiskaai 24
3500 Hasselt

Tel: +32 11 28 78 88
Email: info@hascoclimateinvest.be
Web: www.hascoclimateinvest.be