FAQ items aan het laden...

Hasco Climate Invest ontwikkelt, realiseert en exploiteert duurzame energieprojecten.

Wij produceren ‘groene’ energie uit zonne- en windenergie. Dat doen we door zonnepanelen en windturbines te plaatsen op daken en terreinen van bedrijven in Nederland en België.

Dat kan ook bij u. Bied ons uw dak, terrein of parking aan voor een zonne-energieproject. Het rendeert meteen. Zo helpt u niet alleen mee aan de energietransitie maar draagt u tegelijk uw steentje bij aan een duurzamere wereld.

Hoe gaan we te werk?

  • Maak een vrijblijvende afspraak met ons. In een eerste gesprek bekijken we de mogelijkheden. Elk project is immers uniek.
  • Op basis van dit gesprek werken we een voorstel uit. Dat geeft al een goede indicatie van de omvang van de installatie en de vergoeding.
  • Gaat u graag in op ons voorstel? Dan werken wij alle volgende stappen uit. Eerst wordt het project in detail uitgewerkt. Daarna worden subsidies en eventuele vergunningen aangevraagd. Zodra deze dossiers goedgekeurd zijn, start de financiering voor het project en de bouw ervan. Ook later, tijdens de exploitatiefase, staat Hasco Climate Invest in voor onderhoud en monitoring van de installatie.

Wenst u meer informatie?

Hasco Climate Invest

Slachthuiskaai 24
3500 Hasselt

Tel: +32 11 28 78 88
Email: info@hascoclimateinvest.be
Web: www.hascoclimateinvest.be